Risotto

wędzone masło, świeży bób, fasolka szapragowa, prażone orzechy, mikro zioła, dressing z trufli 

Schab z kością z wieprzowiny rasy pałuckiej od Kwiecińskich

puree z włoskiej kapusty, kapusta włoska zasmażana, koper, ziemniaki lulki                                                                                                 

Pstrąg łososiowy 

kuskus izraelski w emulsji cytrynowej, gołąbek z włoskiej kapusty z cassoulet z bobu i fasoli pinto, kalafior romanesco

Burger wołowy Sarbinowska   

bułka cebulowa z sezamem, konfitura z czerwonej cebuli, boczek, ser Mimolette, ogórek małosolny, domowy majonez chrzanowy z letnią truflą, rukola, sałatka z winegretem              

Pierś kaczki

puree z selera, fondant z kalarepy, pyza z oregano, sos z z dodatkiem wiśni, żel z miodu pitnego

Stek z polędwicy wołowej 

ziemniaki w popiele, fasolka szparagowa, marchewka, salsa z kalarepy, sos koniakowy z pieprzem