Menu sezonowe - przedwiośnie

Przystawki

Tatar wołowy

cebula, majonez z kopru, creme fraiche, pieczywo
45 zł.

Krewetki z chorizo

czosnek, wino białe, natka pietruszki, bagietka 
48 zł.
Zupy

Krem ze szczawiu

warzywa w oliwie ziołowej, jajko, koperek
23 zł.

Zupa minestrone

natka pietruszki
22 zł.
Sałaty, pierogi, makarony

Makaron Papardelle

chorizo, biała cebula, suszony pomidor, emilgrana
41 zł.

Mix sałat

pomidor, kompresowany ogórek, melon, smażona mozarella
39 zł.

Sałata cezar z kurczakiem

44 zł.

Domowe pierogi z ziemniakami i serem

sos cebulowy 
25 zł.

Domowe pierogi z mięsem

sos wołowy
29 zł.

Sałatka cezar z krewetkami

51 zł.
Dania główne

Pierś z kurczaka

młody ziemniak, kapusta z koperkiem, mizeria
45 zł.

Noga z kaczki

kopytka smażone, modra kapusta, marynowana gruszka, sos wołowy
55 zł.

Policzki wieprzowe

kalarepa, brukselka, mus chrzanowy, sos wołowy
45 zł.

Fish n chips

frsos mayo chili
43 zł.

Łosoś

makaron grandine, fasolka zielona, pak choi, sos szafranowy
68 zł.

Domowy burger wołowy

ketchup, ogórek konserwowy, cebulka, frytki, sos mayo chili
41 zł.

Stek z polędwicy wołowej

fondant ziemniaczany, marchew, zasmażane buraczki, sos wołowy
105 zł.
Desery

„Wiosna wiosna, wiosna ah to ty…”

23 zł.

Autorskie wyroby cukiernicze

dostępne w witrynie
21 zł.

Menu dla dzieci

Makaron

z sosem bolognese
17 zł.

Kurczak w panko

Frytki, surówka z marchewki
17 zł.

Krem z pomidora

12 zł.